Cautare

5994 de rezultate pentru "meciuri sambata 03 10 2009" (7.33 secunde)
Digi 4K va fi lansat in 8-9 noiembrie si va include atat filme 4K cat si documentare si meciuri de fotbal care vor avea emisie 4K.
Repet, se mananca hamburgeri dupa meciuri, asa se face peste tot, si prin Anglia. Acum chiar sa il faci pe Steliano tap ispasitor...
Una dintre cele mai mari arene sportive din zona Olteniei risca sa nu poata gazdui meciuri internationale organizate de UEFA.
Ori, pentru toti cei care au avut rabdarea sa se uite la ambele meciuri Romania-Olanda din campania trecuta de calificare la Mondiale, este limpede ca nu-i asa.
Apoi, mai trebuie spus ca in aceste meciuri exista si arbitri. ... Iar cel mai important lucru, in aceste meciuri, este ca daca nu te cunosc spectatorii - parerea mea - degeaba te dai mare fotbalist.
Orice jucator isi doreste sa evolueze in afara, e de inteles asta, dar Andrei uita ca totusi n-a rupt gura targului, ca n-are meciuri multe in picioare, iar la Craiova inca mai are capital de simpatie din partea publicului.
Impacati deja cu soarta, ne gandeam sa plecam macar cu fruntea sus, sa lasam lumea cu gura cascata, chiar daca pierdeam toate cele trei meciuri.
Antrenorii mai sunt buni doar ca purtatori de cuvant dupa meciuri sau in conferintele de presa, sa economiseasca timpul utilizat in cadrul unei stiri. In rest nu-i baga nimeni in seama, nici la antrenamente, nici in meciuri, din pacate nici pe strada, cu un "buna ziua".
Unirea nu stie inca daca va fi campioana de toamna, intrucat mai are doua meciuri grele, cu FC Timisoara si Steaua, dar are certitudinea ca a uimit fotbalul romanesc.
Dupa cum se stie, din cele cinci care au jucat in turul intai al Cupei UEFA nici macar una nu a reusit calificarea in faza grupelor, iar CFR Cluj a avut un start exploziv in Liga Campionilor si apoi s-a dezumflat ca un balon de sapun, pierzand trei meciuri la rand, dintre care doua chiar pe propriul teren.
Nu se poate face insa fotbal de performanta numai cu sufletul.- Probabil ca ati aflat programul infernal al Universitatii in primele patru etape, meciuri cu trei echipe puternice, CFR Cluj, Steaua, FC Timisoara, si cu o nou-promovata (Branesti).
Nu tratam meciuri daca suntem favoriti sau outsideri.
Alb-rosii au pierdut dupa trei meciuri fara esec Sezonul 2021-2022 Liga 1, etapa a 29-a Au marcat: Patriche 45+4 / Stefanescu 11, Ninaj 53, Askovski 90+4 Echipele de start:
Mai sunt mutle meciuri, trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant. ... Sunt meciuri tari. Cei de la CFR au prima sansa pentru ca au multe puncte in fata", a declarat Laurentiu Reghecampf dupa meci.
Venim dupa doua meciuri castigate in Liga 1, ceea ce nu s-a mai intamplat in acest sezon, si speram sa facem un nou meci bun. ... Sunt meciuri in care putem sa ne aratam valoarea.
Dupa care te gandeai ca se poate sa castige meciuri. ... Toata lumea are 20 de meciuri. Eu i-am spus lui Dica ca nu cred.
Sambata aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scapa de stresul si toata nebunia acumulata in timpul saptamanii. ... Se pare ca sambata reusesti sa iti relaxati atat corpul cat si spiritul.
Litoralul romanesc a mai primit sambata o palma - furtuna care a distrus o parte din plaje chiar si in proportie de 50%.
Crin Antonescu a mentionat, la Realitatea TV, ca doreste sa faca o precizare pentru prima si spera pentru ultima oara, legata de faptul ca, sambata, in dezbaterea de la Cluj-Napoca, a aparut un episod, pe care nu l-a marcat ca atare in discutia cu Traian Basescu si pe care nu l-ar fi deschis niciodata daca nu ar fi avut o prelungire in presa si in comentarii.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
google-analytics.com